Descargar Fotografies Dels Senyors D’Ahir: Fotografies de Carl i Aurelia Canaan en PDF de Varios Autores

Descargar Fotografies Dels Senyors D’Ahir: Fotografies de Carl i Aurelia Canaan en PDF de Varios Autores año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Fotografies Dels Senyors D’Ahir: Fotografies de Carl i Aurelia Canaan
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 16/5/2015
 • EditorialDOCUMENTA BALEAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFotografía
 • ISBN: 9788416163243
 • Valoración del libro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 139
 • Autor(a) de la reseña: Isaías Alonso García
 • Valorado con una puntuación de 4.53 de un máximo de 5
 • Fecha: 8/9/2018
 • Páginas del PDF: 128
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Fidel testimoni fotogràfic d’un poble, d’una època.“Els Canaan fotografiaren amb fascinació les tècniques artesanals de la construcció del seu hotel i la seva evolució, fins a la finalització. També es troben imatges del que seria la seva lleial cortd’empleats: Pilar, Guapo, Gabriel, Maties... A partir d’aquí, a poc a poc, els Canaan deixen de foto - grafiar el que veuen per començar a ser fotografiats. Al principi són fotografies promocionals del’hotel, però, paulatinament, l’origen es fa confús. En molts de casos són imatges de diverses procedències, preses pels mateixos visitants de l’hotel. De qualque manera, els Canaan començarenlentament a incorporar-se al paisatge de Cala Rajada, com un element exòtic més. Tant és així que, amb l’obertura econòmica de mitjans 60 i l’explosió del boom turístic, la manera de fer delsCanaan, amenaçada per la nova maquinària hotelera, es queda un punt obsoleta i arcaica, com la Cala Rajada que ells trobaren. Una vegada més haurien d’empaquetar els seus atuells i treurela pols a la seva màquina de retratar per a emprendre el que seria el seu darrer viatge.”
 • Otros formatos de descarga disponibles: BMP - TIFF - PDF - WORD - EPUB - DOC - TXT - TCR. Compresión disponible DMG - CPIO - AZW - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - MEGA - Mediafire - Torrent
Votar: